Protectia datelor si politica de confidentialitate

Ne preocupam activ de punerea in aplicare a Directivei (UE) 2016/680 A Parlamentului European si A Consiliului din 27 aprilie 2016 (in continuare numita “Directiva”).
Avand mai putin de 250 de angajati, societatea noastra nu intra sub incidenta obligativitatii de a pastra evidentele procesarii datelor cu caracter personal, cu atat mai mult cu cat datele procesate de noi au rol preponderent de a respecta dispozitii legale din domeniul financiar contabil, inclusiv in materie fiscala (obligatii declarative lunare catre ANAF). Cu toate acestea , Onestore Energy se preocupa in permanenta de protectia datelor cu caracter personal ale tuturor persoanelor cu care intra in contact prin natura activitatii sale.

Astfel, intrucat comenzile, contractele, facturile si chitantele sunt documente care cuprind o serie de date ale dumneavoastra, susceptibile a fi interpretate ca fiind cu caracter personal (ne referim la nume, prenume, domiciliu, nr. de telefon si e-mail), trebuie sa stiti ca art. 5 din OMFP nr. 2634 din 5 noiembrie 2015, reglementeaza in sarcina noastra obligativitatea de a pastra documentele financiar-contabile timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite.

ONESTORE ENERGY SRL colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Site-urilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

a) Validarea, expedierea si a comenzilor catre acesta;

b) Contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

c) Contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca ONESTORE ENERGY SRL sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la ONESTORE ENERGY SRL, prin intermediul unei cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: Calea Ferentari, nr. 133, sector 5, Bucuresti, urmatoarele:

a) Confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;

b) Dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

c) Dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; 

ONESTORE ENERGY SRL poate colecta involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre ONESTORE ENERGY SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale Documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului sau Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea ONESTORE ENERGY SRL si/sau al eventualilor terti cu care ONESTORE ENERGY SRL are contracte de parteneriat in acel moment. 

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre ONESTORE ENERGY SRL a unei simple cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

Intr-o mai mica masura, in urma obtinerii acordului dumneavoastra expres, vom folosi adresa dumneavoastra de e-mail si nr. de telefon in scopul transmiterii unor comunicari de marketing sau in scopul unor eventuale campanii de fidelizare, al caror beneficiar veti fi tot dumneavoastra.

In acest sens, va asiguram ca baza de date in care sunt stocate aceste date este protejata atat fizic, cat si informatic, minimizand riscul accesarii neautorizate a acesteia. Avand in vedere, insa, faptul ca nicio masura de protectie nu poate garanta in mod absolut eliminarea riscului de accesare neautorizata a sistemelor informatice pe care stocam baza de date continand inclusiv datele dumneavoastra, dorim sa va asiguram ca in cazul unei asemenea brese de securitate veti fi notificat fara intarziere, concomitent cu inaintarea unui raport detaliat catre autoritatea de supraveghere, urmand a va comunica atat masurile de remediere si de limitare a pierderilor, cat si orientarile furnizate de autoritatea de supraveghere.

Cu toate acestea, va asiguram ca in orice moment:

•Aveti acces la datele colectate de noi despre dumneavoastra (dupa autentificarea in contul dumneavoastra accesati: Contul meu - Editează informatiile contului);

•Aveti posibilitatea de a afla în ce scop va sunt prelucrate datele (solicitare scrisa la adresa de email gdpr@cctv-supraveghere.ro avand ca subiect “Solicitare GDPR” );

•Pentru ce perioadă va sunt aceste date prelucrate datele (solicitare scrisa la adresa de email gdpr@cctv-supraveghere.ro avand ca subiect “Solicitare GDPR” );

•Aveti posibilitate de rectificare a datelor cu caracter personal inexacte care va privesc(dupa autentificarea in contul dumneavoastra accesati: Contul meu - Editează informatiile contului);

•Aveti posibilitate de a solicita stergerea tuturor datelor dumneavoastra cu caracter personal din baza noastra de date trimitand un e-mail la adresa: gdpr@cctv-supraveghere.ro , avand ca subiect “Solicitare GDPR”.

Continuand procesul de creare a unui cont pe website-ul cctv-supraveghere.ro , va dati consimtamantul pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in sensurile exprimate mai sus.

In cazul in care nu ne dati consimtamantul pentru prelucrarea datelor dumneavoastra, aveti oricand optiunea unei comenzi telefonice.


Politica de utilizare cookie-uri și tehnologii similare

1. Politica de utilizare cookie-uri și tehnologii similare

Cookie-urile sunt folosite pentru următoarele scopuri:
de funcționare a site-ului, de analiză a comportamentului vizitatorilor site-ului, pentru publicitate.

2. Ce sunt cookie-urile?

Cookie-ul este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către terminalul utilizatorului către un server deținut sau către un server al unei terțe părți.

3. La ce sunt folosite cookie-urile?

Aceste fișiere fac posibilă în principal recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului.
Cookie-urile asigură utilizatorilor o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile noastre de a oferi servicii mai adaptate utilizatorilor, ex: – preferințele în materie de confidențialitate online, coșul de cumpărături sau publicitate relevantă. De asemenea, sunt utilizate în pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să înțelegem cum un utilizator beneficiază de paginile noastre de internet, permițându-ne îmbunătățirea structurii și conținutului lor, fără a permite identificarea personală a utilizatorului.

4. Ce cookie-uri folosim?

Folosim două tipuri de cookie-uri: per sesiune și fixe. Cookie-urile per sesiune sunt fișiere temporare ce rămân în terminalul utilizatorului până la terminarea sesiunii sau închiderea aplicației. Cookie-urile fixe rămân pe terminalul utilizatorului pe o perioadă determinată de parametrii cookie-ului sau până sunt șterse manual de utilizator.

5. Cum sunt folosite cookie-urile de către acest site?

O vizită pe acest site poate plasa următoarele tipuri de cookie-uri:
cookie-uri strict necesare pentru funcționarea site-ului
cookie-uri de analiză
cookie-uri pentru publicitate
Cookie-urile și/sau tehnologiile similare strict necesare sunt esențiale pentru buna funcționare a site-ului, fiind setate pe dispozitivul dumneavoastră la accesarea site-ului sau în urma acțiunilor efectuate în site, după caz. Puteți seta browser-ul dumneavoastră pentru a bloca cookie-urile, însă în acest caz anumite secțiuni ale site-ului nu vor funcționa corect.

6. Conțin cookie-urile sau tehnologiile similare date personale?

Cookie-urile sau tehnologiile similare în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în multe cazuri, nici nu identifică personal utilizatorii de internet. Există însă situații când datele personale pot fi colectate prin utilizarea cookie-urilor pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator sau pentru a oferi utilizatorului o experiență mai adaptată preferințelor sale. Astfel de date sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.
Ce sunt tehnologiile similare?
Există alte tehnologii care pot fi utilizate în aceleași scopuri precum cookie-urile.

7. Blocare cookie-uri

În cazul în care doriți sa blocați cookie-urile, unele funcționalități ale site‑ului vor fi oprite, iar acest lucru poate genera anumite disfuncționalități sau erori în folosirea site-ului nostru. De exemplu, blocarea cookie-urilor vă poate împiedica să:
• cumpărați online
• vă autentificați în contul dumneavoastră
În cazul în care ești de acord cu aceste limitări și dorești să blochezi cookie-urile, urmează instrucțiunile de mai jos:
Cele mai multe browsere sunt setate implicit să accepte cookie-uri, dar aveți posibilitatea să modificați setările pentru a bloca unele sau toate cookie-urile.

8. Administrarea preferințelor cu privire la plasarea de cookie-uri

În general, o aplicație folosită pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookie-urilor și/sau a tehnologiilor similare pe terminal în mod implicit. Aceste setări pot fi schimbate în așa fel încât administrarea automată a cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când cookie-uri sunt trimise către terminalul său.
Informații detaliate despre posibilitățile și modurile de administrare a cookie-urilor pot fi găsite în zona de setări a aplicației (browser-ului web). Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite funcționalități ale website-ului.

9. De ce sunt cookie-urile și/sau tehnologiile similare importante pentru Internet?

Cookie-urile și/sau tehnologiile similare reprezintă un punct central al funcționării eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptate preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri sau părți ale site-urilor imposibil de folosit.
Dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi, cu respectarea legislației, publicitate online – ci doar că aceasta nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele dvs., evidențiate prin comportamentul de navigare.
Exemple de întrebuințări importante ale cookie-urilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):
Conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului – categorii de produse și servicii.
Oferte adaptate intereselor utilizatorilor
Reținerea parolelor
Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul pe Internet (opțiuni family mode, funcții de safe search).
Limitarea frecvenței de difuzare a reclamelor – limitarea numărului de afișări a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
Furnizarea de publicitate relevantă pentru utilizator.
Măsurarea, optimizarea și adaptarea caracteristicilor de analiză – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de conținut este vizualizat și modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex: prin motoare de căutare, direct, din alte website-uri etc.). Website-urile derulează aceste analize privitoare la utilizarea lor pentru a-și îmbunătăți serviciile în beneficiul utilizatorilor.

10. Securitate și aspecte legate de confidențialitate

În general browserele au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite niveluri de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate și ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.
Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:
• Particularizarea setărilor browserului în ceea ce privește cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru dumneavoastră al securității utilizării cookie-urilor.
• Dacă sunteți singura persoană care utilizează computerul, puteți seta, dacă doriți, termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare și a datelor personale de acces.
• Dacă împărțiți accesul la calculator, puteți lua în considerare setarea browserului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul. Aceasta este o variantă de a accesa site-urile care plasează cookie-uri și de a șterge orice informație de vizitare la închiderea sesiunii de navigare.

11. Linkuri și informații suplimentare utile

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre cookie-uri și la ce sunt utilizate, recomandăm următoarele linkuri:
Microsoft Cookies guide
All About Cookies
http://www.youronlinechoices.com/ro/


Va multumim!

Oferte speciale

Panou LED Ultra Slim 36W lumina alba 60x60cm

Panou LED Ultra Slim 36W lumina alba 60x60cm

Panoul LED ultraslim este un sistem elegant de iluminat folosit pentru spațiile rezidențiale, birouri, spații comerciale, restaurante sau hoteluri. Acesta are un design modern și o eficiență ridicată...

99,96LEI 128,52LEI Fără TVA: 84,00LEI

Pachet 5buc Panouri LED Ultra Slim 36W lumina alba 60x60cm

Pachet 5buc Panouri LED Ultra Slim 36W lumina alba 60x60cm

Panoul LED ultraslim este un sistem elegant de iluminat folosit pentru spațiile rezidențiale, birouri, spații comerciale, restaurante sau hoteluri. Acesta are un design modern și o eficiență ridicată...

399,84LEI 642,60LEI Fără TVA: 336,00LEI

Panou LED Ultra Slim 18W lumina alba rotund 20cm

Panou LED Ultra Slim 18W lumina alba rotund 20cm

Panoul LED ultraslim este un sistem elegant de iluminat folosit pentru spațiile rezidențiale, birouri, spații comerciale, restaurante sau hoteluri. Acesta are un design modern și o eficiență ridicată...

29,75LEI 35,70LEI Fără TVA: 25,00LEI

4 Camere 2MP 1080P IR 20m kit COMPLET supraveghere Exterior 1080N, acces mobil, noapte/zi (1x Inregistrator ESR-6204N; 4x Camere Exterior BEN-MHD2; 1x HDD250GB-R Stocare CADOU si accesoriile incluse)
  • Alege COMPLET!
  • Sistem 1080N

4 Camere 2MP 1080P IR 20m kit COMPLET supraveghere Exterior 1080N, acces mobil, noapte/zi (1x Inregistrator ESR-6204N; 4x Camere Exterior BEN-MHD2; 1x HDD250GB-R Stocare CADOU si accesoriile incluse)

4 Camere 2MP 1080P IR 20m kit COMPLET supraveghere Exterior 1080N, acces mobil, noapte/ziContinut Kit: COMPLET cu HDD250GB-R 1x DVR NVR AHD TVI CVI Pentabrid Stand Alone 1080N ESR-6204N detalii ....

605,71LEI 872,27LEI Fără TVA: 509,00LEI