Kit-uri supraveghere 2-16 camere

Pentru cei ce doresc o solutie de supraveghere profesionala, testata si verificata de catre tehnicienii nostri, va oferim o gama variata de kit-uri de supraveghere selectabile dupa numarul de camere necesare, respectiv 2 camere, 4 camere, 6 camere, 8 camere,16 camere si livrate impreuna cu inregistratorul (DVR-ul) necesar stocarii si accesarii sistemului.

Va punem la dispozitie o gama complexa de solutii de supraveghere cat si sisteme complete care contin toate accesoriile necesare montajului. Timpul estimat pentru montarea unui sistem complet poate fi si de doar 2 ore.

Beneficiati de acces online la MANUALE SI INSTRUCTIUNI PENTRU MONTAJ, in limba romana, precum si la aplicatii gratuite pentru vizualizarea prin internet 24h/7.

Sistemele facilteaza conectarea si vizualizarea imaginilor de pe telefonul mobile,tableta, laptop, fara a fi necesar un IP fix, cu conditia sa existe o conexiune la internet in locatia in care este montat sistemul. DVR-urile permit setarea inregistrararii la miscare sau in mod continuu, in prima varianta economisind spatiu pe HDD pentru stocarea inregistrararilor pe o perioada mai lunga de timp.

Configuratia sistemelor poate fi extinsa la cererea dumneavoastra cu produse din oferta noastra (UPS, monitor, etc.).

Selectati sistemul in functie de urmatoarele subcategorii:


Subcategorii

Comparare produse (0)


Afişare 1 - 99 din 171 (2 pagini)