Sistemul de care ai nevoie, solutii optimizate

Sisteme de supraveghere dedicate ce pot fi folosite atat intr-o parcare subterana, o parcare in aer liber, un parc auto, chiar si pentru locul de parcare din spatele blocului sau din fata casei. Tehnologie de ultima ora pentru o identificare clara a subiectului monitorizat, identificarea fiecarui obiect sau persoana chiar si in conditii de iluminare scazuta.

Casa este este cel mai important loc din viata dumneavoastra, iar securitatea acesteia nu este un aspect de neglijat. Siguranta unei locuinte este acum la un pas distanta, amplasarea camerelor de supraveghere va protejeaza impotriva spargerilor, sunteti informat in permanenta de tot ce se intampla atunci cand lipsiti de acasa.

Simtiti-va in siguranta fie ca sunteti in gradina, curte sau in alte zone cu spatiu deschis. Sisteme de supraveghere dedicate ce va ajuta sa aveti o vasta perspectiva asupra zonelor monitorizate. Reprezinta un mijloc de intimidare impotriva furturilor, jafurilor si a actelor de vandalism.

Acum aveti totul sub control zi si noapte. Sistemele de supraveghere reprezinta solutia necesara pentru un magazin, supermarket sau spatiu comercial. Recomandate pentru mentinerea securitatii personalului cat si in preventia si detectia furturilor din magazin. Se pot utiliza camere de interior cat si de exterior in functie de zona supravegheata.

Zona casei de marcat este cea mai importanta pentru afacerea dvs. Solutii pentru de supravegherea caselor de marcat pentru o vizibilitate clara a banilor incasati si a restului datorat. Camere de inalta performanta cu lentila varifocala dedicata, ce ofera posibilitatea de a face zoom pe zona de interes, astfel incat sa aveti la indemana oriunde, oricand securitatea afacerii dvs.

Sisteme de supraveghere inteligente ce va informaza constant pe email ce face copilul cand nu sunteti acasa, sau daca cineva sau ceva se misca in incaperea supravegheata. Tehnologie high-tech dezvoltata special ce va ajuta in a tine situatia sub un control permanent, astfel copilul dumneavoastra este in siguranta si in afara oricarui pericol.

Doriti sa aveti control asupra locuintei atunci cand se afla bona sau menajera in lipsa dumneavoastra? Apelelati la sistemele de supraveghere dedicate ce va ofera informatii live cu ce se intampla in casa dumneavoastara si activitatile copiilor, de asemenea modul in care sunt tratati de catre cei din jur cand nu sunteti in preajma.

Siguranta si securitea intr-o scoala sau gradinita este cel mai important aspect pentru parinti. In momentul in care aleg scoala sau gradinita, vor alege cu siguranta o institute supravegheata video. Sistemele pot fi accesate live cat si analiza post-eveniment in baza imaginilor stocate, de pe orice tip de calculator sau telefon.

Totul se afla sub control zi si noapte cu sistemele special creeate pentru intrarile si scarile de bloc. Ideale pentru identificarea persoanelor ce intra in incinta. Siguranta locatarilor este sporita, iar gradul de incredere creste odata cu montarea camerelor de supraveghere. Reprezinta un mijloc de intimidare impotriva furturilor, jafurilor si a actelor de vandalism.

Pentru terenurile agricole sau camp sunt necesare camere de exterior cu infrarosu puternic si unghi mare de vizualizare, pentru a putea inregistra si noaptea la o calitate foarte buna. Sistem inteligent special creeat, imaginile se pot accesa de la distanta de pe orice tip de telefon, laptop sau tableta.

Accesul si monitorizarea unui spatiu amplu de tip hala, atelier sau puncte de acces-control este cel mai important in desfasurarea activitatii angajatilor si clientilor dumneavoastra. Se pot utiliza sisteme mixte formate din camere de interior cat si de exterior, acestea detin solutii inteligente special optimizate pentru telefoanele mobile si tablete.

Sistemul de supraveghere este indispensabil pentru siguranta afacerii, bunurile clientilor si ale angajatilor, cat si ale societatii. Sistemul de supraveghere intimideaza eventualele jafuri, ofera clientilor sentimentul de incredere si nu in ultimul rand, va ofera cea mai buna perspectiva a activitatilor desfasurate.

Sisteme inteligente pentru monitorizarea traficulul auto, drumurilor de servitute, intrari in sedii de firme sau domenii industriale cu acces limitat. Modul eficient si sigur de a creste siguranta si de intimidare impotriva furturilor, jafurilor si a actelor de vandalism ce pot perturba linistea zonei de interes.