Canal cablu L=2 m, cu banda adeziva, alb

  • Cod produs: CAN_CAB_adzv
  • Disponibilitate: Cu Precomandă
  • Se poate ridica sau livra in aceeasi zi din ShowRoom Bucuresti

Opţiuni disponibile

  • 2,98LEI

  • Fără TVA: 2,50LEI

Canalul pentru cablu (cunoscut si ca pat de cablu sau jgheab) se utilizeaza in constructia instalatilor electrice, pentru mascarea si protejarea conductoarelor electrice, impotriva loviturilor si actiunii mediului ambiant.

Canalul pentru cablu cu forma constructiva tip T este realizat din PVC ignifugat si este recomandat atat pentru pozarea traseelor de cabluri pentru distributia energiei electrice, cat si pentru cablurile de telecomunicatii. Principalul avantaj al acestuia consta in instalarea usoara, iar orice interventie ulterioara realizarii instalatiei se face fara deteriorarea restului instalatiei sau a incaperii.

Acest canal pentru cablu este disponibil pe culoarea alba si are capac inclus. Are o lungime de 2 metri si este realizat pe dimensiunile de 15 x 10 mm sau 25 x 16 mm sau 40 x 25 mm (selectati in functie de necesitate).Specificatii tehnice

Culoare:
alb (Suporta vopsire)
Dimensiuni Lxlxh (mm):
15x10x2000mm / 25x16x2000mm / 40x25x2000mm (selectati in functie de necesitate)
Tip material:
PVC ignifugat
Grad de protectie:
IP40
Altele:
Rezistent UV
Rezistenta la socuri mecanice
Rezistent la vapori acizi si substante chimice corozive
Temperatura de utilizare (grade C):
-25℃ pana la 60℃


Instructiuni de montaj

Montaj:
se indeparteaza folia de protectie a adezivului pozitionat pe canalul de cablu si se fixeaza pe perete. Se pozitioneaza conductoarele circuitelor in canalul de cablu, dupa care se pune capacul. Obligatoriu se separa cablurile de energie electrica si de date.
Greutate maxima suportata:
in pozitie verticala maxim 4kg, in pozitie orizontala maxim 2kg
Utilizare:
permite in interiorul cutiei conexiuni poentru alimentare si semnal video (conectori BNC, kituri baloon, kituri POE); precum si montarea la exterior a camerelor pe aceastaNu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun